Selected Car Leasing

Se video!

01:50

Velkommen til…

Selected Car Leasing har til ambition at gøre køb og leasing af biler behageligt og overskueligt. Derfor har det for os i mere end 35 år handlet om passionen for biler og ekstraordinær kundeservice. 

Vi omfavner bredt og tilbyder løsninger på attraktive vilkår inden for køb og leasing af biler i premium segmentet, sportsvogne og varebiler. 

På vores værksted tilbyder vi ligeså den højeste standard og varetager alle opgaver fordelt på: reparation, service, pladesmed, autolakering, klargøringscenter, dækcenter og reservedelslager. Værkstedet råder over det seneste testudstyr samt moderne værktøjer og vores veluddannede mekanikere er forberedte til at varetage alle slags opgaver. Med andre ord: hvad end du kører i Mercedes Sprinter eller Ferrari, er din bil i de bedste hænder på vores værksted. 

Vi glæder os til at byde velkommen i vores storslåede domicil i Køge, hvor vi samlet set byder på inspirerende udstillingslokaler, professionelt værksted samt optimale faciliteter til opbevaring og klargøring af biler.

Vi glæder os til at se dig!

Adresse: Tangmosevej 99, 4600 Køge
Tlf.nummer: +45 88 91 50 30
Mail: info@scleasing.dk

Gå til vores hjemmeside...Se events

KOM TIL NÆSTE EVENT...

Køge Bilby er en forening skab til dig som vil finde din drømmebil